ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ...

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ...

Μια μακροχρόνια παράδοση...

   ”Από το νεαρό της ηλικίας μου απέκτησα τριβή με το χώρο της υγείας και της περίθαλψης. Ως γόνος του Νικολάου & της Βασιλικής Τσιλιφίκα, εξοικειώθηκα άμεσα με την αξία της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Εργαζόμενοι κι οι δυο τους στον κλάδο των φαρμάκων, στο ΣΥ. ΦΑ. Θεσσαλονίκης, γνώριζαν από πρώτο χέρι την αναγκαιότητα της ανθρώπινης εξυπηρέτησης. Η εμπειρία τους αυτή διοχετεύτηκε στην ίδρυση του πρώτου φαρμακείου στο χωριό των Λαγυνών, το 1979, σε συνεργασία με την αξιομακάριστη Ηλέκτρα Μακρίδου-Ιωαννίδου, ενάρετη φαρμακοποιό υψηλού ήθους κι επαγγελματισμού.
   Έπειτα από 24 χρόνια και μετά το πέρας των φαρμακευτικών σπουδών μου, στο ομώνυμο τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανέλαβα ενεργό δράση στη διαχείριση του ανακαινισμένου ιδιόκτητου καταστήματος, πλησίον του Πολιτιστικού Συλλόγου. Σε συνέργεια με την αδερφή μου, Μαρία Τσιλιφίκα, εξακολουθούμε να παρέχουμε την υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης που κληρονομήσαμε από τις διδαχές της οικογενείας μας.
   Μετά από 12 χρόνια προσωπικής εμπειρίας κι αντιλαμβανόμενος τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, προχώρησα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δύο επιπλέον καταστημάτων. Το φαρμακείο στο χωριό του Ηρακλείου (2015) και το Τμήμα Καλλυντικών-Δερμοανάλυσης στο χωριό των Λαγυνών (2018) ήρθαν για να συμπληρώσουν ένα άρτιο κι ολοκληρωμένο σύστημα εξυπηρέτησης.
   Πλέον, εισπράττω την ανταμοιβή των μακροχρόνιων κόπων στα πρόσωπα των ικανοποιημένων πελατών. Είναι, άλλωστε, η μεγαλύτερη ώθηση για να συνεχίσω το έργο μου, πιστός σύμβουλος υγείας. Έμπνευση και κίνητρό μου η εκτίμηση του κόσμου , η αγάπη μου για το επάγγελμα και η στήριξη της οικογένειάς μου…Αξίες ανεκτίμητες…  ”

Σχετικά με μας

Επίσημη ιστοσελίδα Φαρμακείων Ιωάννη Τσιλιφίκα
WordPress 2021